Het is een mooie dag. Het is een beetje fris maar het zonnetje schijnt. Een heerlijke tijd om een wandeling te maken. Maar natuurlijk moet er ook hard gewerkt worden. Maar dat zou ik pas doen nadat ik even tijd voor mezelf heb gehad. Ik heb namelijk een paar dagen vrij. Ik kan niet heel veel doen maar ik kan wel even tot mezelf komen. Ik. Kan lekker wandelen, schilderen, tekenen, puzzelen, afspreken met vrienden en nog veel meer. Ik kan gewoon lekker even met mezelf aan de slag. Even mezelf op orde brengen. Dat heb ik wel even nodig.

Mijn eigen tijd

In de vakantie had ik nog wel gesproken met mijn werk. Om op de hoogte te blijven. Zodat wanneer ik weer aan de slag ga ik geen achterstand heb. Dan heb ik dat deel tenminste al op orde. Ik werk namelijk als hovenier. Ik zorg voor de tuinen, zodat die helemaal mooi en netjes op orde zijn. Maar houd ik me bezig met andere groenobjecten. Zo moet ik zaaien, planten water geven, wieden van onkruid en nog een hele hoop. En ik vind het leuk om te doen omdat ik dan lekker met mijn handen werk.

Kopen, kopen, kopen

Na mijn tijd voor mezelf ging ik weer aan de slag. Ik kwam aan op mijn werk en wist precies wat ik moest doen. Dat had ik al alvast ingeplant. Ik moest de grond verzetten. Hiervoor had ik een shovel nodig. En deze hadden wij nog niet in bezit. Dus we moesten zo een machine gaan kopen. Zo ging ik online kijken of ik er eentje kon kopen. Zo zag ik al gelijk staan “shovel te koop”. Ik klikte op de link en kwam terecht op trucksnl. Hier waren veel verschillende trucks die je kon kopen. Tweedehands want dat is een stukje goedkoper. Het is een dure machine. Ook is deze machine erg groot. Maar het is wel precies wat ik nodig heb.

Weer hard aan de slag

De site was erg handig om zo snel mogelijk te vinden wat ik nodig had. Alle specificaties staan weergeven op de site. Hier staat hoe zwaar de machine is en hoe groot. Ook kan je makkelijk contact leggen om de machine te kopen. Dit gin snel en makkelijk. Zo had ik binnen no time een shovel in mijn bezit. Zo kon ik gelijk aan de slag met het verzetten van de grond. Ik kon weer lekker hard aan het werk. En na het verzetten van de grond had ik nog een klusjes wat ik het leukste vind. Namelijk de tuin mooi op orde maken. Dat is helemaal mijn ding.